Opknapbeurt sanitair male / female ward

In het eerste en tweede kwartaal van 2014 wordt het sanitair opgeknapt van de mannen en vrouwen afdeling.

Hygiëne en schoon sanitair zijn belangrijk in een ziekenhuis. Naar aanleiding van deze renovatie worden er ook in het ziekenhuis lessen gegeven door het personeel aan patiënten en familieleden over basis hygiëne en correct gebruik van sanitair. In de thuissituatie beschikt men vaak niet over deze faciliteiten. Met een paar simpele aanpassingen kunnen ze thuis ook de sanitaire voorzieningen verbeteren en daarmee de kans op infecties verminderen.

De huidige toiletten en douches zijn jarenlang intensief gebruikt en inmiddels hard aan een opknapbeurt toe. De werkzaamheden worden uitgevoerd door een lokale aannemer en gaan in totaal 3700 euro kosten.

Een groot deel van dit bedrag is al binnen en volgende maand kan er dus al gestart worden. Voor het resterende deel van het bedrag zijn we nog actief op zoek naar sponsoren. Basisschool de Hoeksteen uit Hoogezand gaat met de leerlingen ook geld inzamelen voor dit project. Gedurende de werkzaamheden zullen we nieuws op dit project op onze website vermelden.

Wilt u bijdragen aan dit project? Uw bijdrage kunt u storten op rekeningnummer

NL86RABO0119755483 t.a.v. st. Kabanga Hospital foundation o.v.v.  Sanitair