We zijn op zoek naar vrijwilligers!

Door de jaren heen hebben tal van vrijwilligers, studenten en professionals het Kabanga Hospital in Tanzania ondersteund. Zowel vanuit Nederland of juist in Kabanga zelf. Het is mooi om hierop terug te kijken en ook te zien hoe tal van projecten succesvol verlopen. We kijken ook graag vooruit! Want het ziekenhuis kan de hulp goed gebruiken. Ook die van jou!

Waar we als bestuur van de stichting naar toe willen in 2022 is het opzetten van een pool met vrijwiligers die we af en toe gericht kunnen inzetten. Hierbij kun je denken aan: meedenken over projecten en scholingen, ondersteunen op Social media door bijv. het delen van berichten in je eigen netwerk, meehelpen bij een Crowdfunding of doneer actie, het gericht zoeken en inzamelen van materialen/apparaten/instrumenten, enz.. 

Maar ook door gebruik te maken van specifieke vakinhoudelijke kennis en ervaring. Het personeel van het ziekenhuis kan ook op afstand jullie hulp goed gebruiken. Wil je zelfs die kant naar Tanzania toe om vrijwillig mee om mee te werken of nog eens terug? Dat behoort ook tot de mogelijkheden.

Kortom; Heb je affiniteit met ontwikkelingswerk of ben je zelfs ooit in het Kabanga Hospital geweest? Lijkt het je leuk om ons af en toe (geheel vrijblijvend) mee te helpen en daardoor een bijdrage te leveren aan het ziekenhuis in Tanzania? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Stuur ons een bericht en we komen graag in contact met je.